Wanhan Haapaniemen korttelijuhla

Wanhan Haapaniemen ravintolapäivä ja kirpputori järjestetään sunnuntaina 11.8.2024 klo 11.00-16.00

Jes, pian taas korttelijuhlitaan!

Wanhan Haapaniemen korttelijuhlan tapahtumapaikkana toimii idyllinen Kuopion Haapaniemi. Presidentinkadun-Kurukadun-Miilukadun-Saastamoisenkadun, Lehtoniemenkadun ja Rullakadun pihamaille ja katujen varsille avautuu runsaasti pop-up -ravintoloita, kahviloita ja kirpputoripöytiä.

Ohjelmaa rakennetaan parhaillaan, tiedotamme esiintyjistä ja muusta mahtavasta hieman myöhemmin. Rakkaudesta Wanhaan Haapaniemeen!


Kirppismyyjäksi Wanhalle Haapaniemelle su 11.8.2024?

Varaa itsellesi n. 3x3m vilttikirppispaikka Wanhan Haapaniemen korttelijuhlaan 11.8.2024 klo 11-16. Näin saat myytyä vanhat romppeesi pois ja samalla pääset mukaan riemukkaaseen tapahtumaan! Vilttikirppis sijoittuu Kuopaksen Haapa-talon nurmialueelle, Saastamoisenkadun varrelle. Vilttikirppispaikat on tarkoitettu ensisijaisesti alueen ulkopuolelta tuleville myyjille. Yhteistyö: KuoPas

Vilttikirppispaikan hinta 15€

Paikat varataan sähköpostitse: wanhanhaapaniemen@gmail.com


Yhteistyökumppaniksi Wanhalle Haapaniemelle?

Wanhan Haapaniemen asukasyhdistys ry järjestää Wanhan Haapaniemen ravintolapäivä ja kirpputori -tapahtuman sunnuntaina 11.8.2024 klo 11-16. 

Wanhan Haapaniemen ravintolapäivä ja kirpputori -tapahtuma on kaikille avoin, maksuton hyvän mielen korttelitapahtuma. Tapahtumapaikkana toimii Kuopion Haapaniemen kadut ja puistot sekä asukkaiden idylliset piha-alueet. Tapahtumapäivänä Presidentinkadun, Kurukadun, Miilukadun, Saastamoisenkadun ja Rullakadun tienoille avautuu lukuisia pop up-ravintoloita, ja kahviloita sekä kirpputoreja. 

Tapahtumaa järjestävä Wanhan Haapaniemen asukasyhdistys ry etsii tapahtumalle yhteistyökumppaneita. Kaikki yhteistyökumppaneiden avulla kerätyt varat käytetään suoraan tapahtumamme oheisohjelmaan, elävään musiikkiin, tanssiin ja alueen historiaa käsitteleviin opastettuihin kiertokävelyihin. Yhteistyökumppanina teillä on mahdollista saada näkyvyyttä yhdistyksen nettisivuilla ja some-kanavissa (instagram & facebook). Lisäksi yhteistyökumppani voi halutessaan osallistua tapahtumaan omalla ständillään tai vaikka beach flagilla/roll-upilla.

Olisiko teidän yrityksenne meidän yhteistyökumppani? 

Aiempina vuosina yhteistyökumppanimme ovat osallistuneet tapahtuman mahdollistamiseen 100-200 euron suuruisilla summilla. Maksun suorittamista varten lähetämme sovitun suuruisen laskun. Kaikki kerätyt varat käytettiin suoraan tapahtuman ohjeisohjelman järjestämiseen! Ota yhteyttä: wanhanhaapaniemen@gmail.com


Vuoden 2024 yhteistyökumppanit:

Liity mukaan tukijoukkoihimme!

Ota yhteyttä: wanhanhaapaniemen@gmail.com