Osallistu joukkorahoituskampanjaan!

Rakkaudesta Wanhaan Haapaniemeen! Wanhan Haapaniemen ravintolapäivä ja kirpputori -tapahtuma on kaikille avoin maksuton korttelitapahtuma. Tapahtumapaikkana on Kuopion Haapaniemen kadut ja puistot sekä asukkaiden idylliset pihat. Seuraavan kerran sunnuntaina 15.8.2021 Presidentinkadun, Kurukadun, Miilukadun, Saastamoisenkadun ja Rullakadun tienoille avautuu lukuisia pop up-ravintoloita ja kahviloita sekä kirpputoreja.

Tämän joukkorahoituskampanjan tavoitteena on kerätä 1000€ potti niin yrityksiltä kuin yksityisiltä ihmisiltä. Olemme mukana Kuopion kaupungin Meidän Kuopio-joukkorahoituskampanjassa, joka tarkoittaa sitä, että kun saamme tuhat euroa kasaan, Kuopion kaupunki heittää meille vielä 1500€ lisää!

Kaikki rahat käytetään suoraan tapahtumamme oheisohjelmaan! Luvassa on musiikkia, taikuutta, opastettuja kiertokävelyitä sekä muuta mukavaa erityisesti lapsille. Paljastamme esiintyjiä/ohjelmaa sitä mukaa kun ne vahvistuvat, seuraile siis sivujamme. Tähän mennessä paljastetut ohjelmat:

  • Taikuri Tapio Salomaa
  • Opastetut kiertokävelyt Haapaniemen historiasta (Kuopion Oppaat ry)
  • Suistamon Sähkö

Tosi on kuitenkin, että ohjelmat toteutuvat vain jos saamme vaaditun 1000€ rahapotin kasaan! Siispä lähde mukaan tukijoukkoihimme. Linkkiä saa jakaa ja kantsii vinkata myös kavereille! Tehdään yhdessä mahtiohjelma Wanhan Haapaniemen korttelijuhlaan 15.8.2021!